Foto: Drytech

Foto: Drytech

God smak, god energi

Alle eventyr krever gode forberedelser. Det spiller i grunn ingen rolle om du planlegger å krysse isen på Grønland eller rusle en kort tur i skogen med familien – dine drømmer er viktige for oss. Derfor startet vi forberedelsene dine i god tid.Her i Nord-Norge er vi privilegert med en natursom bugner av smakfulle næringskilder med myenaturlig energi. Vi har valgt ut og tilberedt de aller beste råvarene for deg. Råskapen og ektheten i smakene er bevart i minste detalj.


Alle våre måltider er tilberedt som hjemmelaget av våre dyktige kokker. Vår unike frysetørkeprosess fjerner kun vannet i retten, den gode smaken blir igjen. Resultatet er lett energi- og næringsrik turmat. Enkel å tilberede og alltid klar for neste eventyr.


Alt handler om smak

Her i nord jakter og høster vi naturlig nok når råvarene er på sitt aller beste. Akkurat som våre forfedre. I januar, når gyteklar skrei siger inn Barentshavet til Lofoten proppfull av energi og smak, lager vi sesongens ferske fiskemåltider. I september og oktober, når alle grønnsakene strutter av vitaminer i jorda og dyrene kommer inn fra beite, lager vi næringsrike høstretter som holder oss varme og aktive gjennom en lang vinter.


Alt vi gjør er like enkelt som det er tidkrevende, vi konserverer naturens egen smak og energi til de gangene vi trenger det mest. Derfor har vi det ikke travelt. Vi håndplukker alle våre leverandører og kjenner opphavet til hver ingrediens. Maten lages helt fra bunn av på vårt eget kjøkken. Fordi vi oppriktig mener god mat fortjener god tid. Helt naturlig.


Teknologien er hele forskjellen

Hemmeligheten vår ligger ikke i oppskriftene. Det er måten vi frysetørker på som holdes tett til brystet. Vi har klart å utvikle en egen skånsom metode som beholder både den unike smaken og konsistensen i råvarene. Det er ikke rakettforskning, det vi driver med, men vår skånsomme behandling er så spesiell at vi ikke kan fortelle om den. - Da ville alle våre konkurrenter gjort det samme som oss. Så hemmeligheten er derfor forbeholdt nøkkelpersonell, Mattilsynet og øvrige internasjonale standardiseringsorganisasjoner. 


La oss likevel sette døra litt på gløtt, bare for å gi deg et lite hint om hva som skjer bak dørene hos Drytech. Først lager vi skikkelig god, hjemmelaget mat av noen av verdens beste råvarer. Så kjøler vi maten ned til godt under frysepunktet - ultra raskt. Så varmer vi den opp igjen svært forsiktig, så hverken smak, farge, energi eller næringsinnhold går tapt. Denne silkemyke prosessen tar flere dager, helt til all fuktighet er forsvunnet. Tar du en titt ned i en av våre middagsposer vil du nok skjønne hva vi mener. Det er perfekt mat, tørket til miniatyr. 


Våre produkter

Vi er med hele veien. Det som startet for 30 år siden i en garasje har utviklet seg til en internasjonal energileverandør til mer enn 20 land. Vi strekker oss litt lengre for hvert år, fordi vi ønsker at du skal strekke deg litt lengre for hver nye turopplevelse. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av måltider og retter som skapt for alle type turer. 


Vi lager skikkelig god hjemmelaget mat som gir deg energi når kroppen din trenger det mest. - Rask, smaksrik og sunn energi. Og det er du ikke alene om. Hver dag til alle døgnets timer over hele verden spises vår turmat på fjelltopper, polare ekspedisjoner, av soldater, maratonløpere, helsepersonell i flyktningeleirer og av familier på helgetur.


Tusener av unike historier utfolder seg hver eneste dag, drevet av ekste, smakfull energi fra Drytech. Vi er stolte over å være en del av din historie og ydmyke over å være en del av ditt mål. 


Bærekraft og matsikkerhet

I familiebedriften Drytech er vi naturlig nok svært opptatt av miljø og bærekraft. Vi henter jo all den gode smaken rett fra vår egen natur. Vi er en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift, og vi resirkulerer all kartong i samarbeid med Grønt Punkt. Gjennom flere år med strategisk investering i ny teknologi har vi klart å halvere vårt totale energiforbruk. Det er godt nytt for både miljøet og for oss.


Matsikkerhet og kvalitet er definerende begreper for oss som næringsmiddelbedrift, og også for hvordan vi jobber med våre underleverandører. Vi legger ned mye ressurser og arbeid for å ivareta vår sertifisering - ISO standard Food Safety System Certification FSSC 22000.

Tilbake
Eksperttips
 
Løp

5 tips til utendørs intervalltrening

 
Løp
8 nyttige tips for deg som vil begynne å løpe
 
Studio
Styrketrening du kan gjøre hjemme
 
Løp
Styrketrening for løpere