Swix
Langrenn

Swix

Slik får du mest mulig ut av felleskiene dine


Braksuksessen med felleski har senket terskelen for å spenne på seg skiene og komme seg ut i løypene. Men ikke glem at skiene fortsatt trenger behandling og kjærlighet for å fungere optimalt.


Med dagens skiteknologi trenger du hverken eget smøreteam, smøretrailer eller avansert kunnskap for å sikre godt feste. Med felleski slipper du å påføre festesmøring - og husker du i tillegg disse punktene vil skiopplevelsen bli enda bedre.


1. Unngå ising

Når snøen går fra å være våt til tørr og gradestokken viser rundt null grader - er risikoen for ising til stede. Du kan for eksempel bruke Swix Skin Care - en impregnering for felleski. Skin Care motvirker at snø og is fester seg i fellen og reduserer friksjonen mellom fellen og snøen. Det gjør også at fellens glidegenskaper forbedres. 


2. Hold fellen ren

Over tid samler fellene opp smørningsrester, skitt og forurensing fra snøen. Det gjør at fellen blir både tregere og reduserer ytelsen (feste-egenskapene). Obs! Ikke bruk klisterfjerner på fellen da det kan påvirke limet på fellen.


3. Legg på flytende glider - enkelt og veldig effektivt

Jo bedre ski, jo bedre skiopplevelser. Selv om festet er godt med felleski, så vil turen bli bedre med litt mer fart. Derfor har vi anstrengt oss for å utvikle et glider-produkt som er enkelt å bruke - også på felleski.Tilbake
Eksperttips
 
Løp

5 tips til utendørs intervalltrening

 
Løp
8 nyttige tips for deg som vil begynne å løpe
 
Studio
Styrketrening du kan gjøre hjemme
 
Løp
Styrketrening for løpere
 
God smak, god energi